Oyuktaş İlkokulu
OYUKTAŞ KÖYÜ OYUKTAŞ KÜME EVLERİ OYUKTAŞ İLKÖĞRETİM BLOK NO 83 KOZLUK / BATMAN

VİZYON

 Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.  Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.  Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak

MİSYON

Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Öğretim Şekli :tam gün

tam gün

KALORİFER ile ısınmaktadır.

Kozluk ilçe merkezinden kalkmaktadır. il merkezinden servisimiz yoktur.

Uydu İnternet (VSAT)

İL MERKEZİNE 74 KM-- İLÇE MERKEZİNE 18 KM UZAKLIKTADIR.

KÖY

Diğer Hususlar

İlkokul ve Ortaokul ortak binayı kullanmaktayız.Okul Öncesiden başlayıp 8.sınıfa kadar her kademeden bir(1) şubemiz mevcuttur. Sınıflarımız birleştirilmiş değil müstakildir.